International Plywood BV: Uw thuis in triplex

International Plywood is importeur van plaatmaterialen voor de hout- en bouwmaterialenhandel en een aantal specifieke industrieën. Ons assortiment op voorraad vindt u op deze website. Naast het (vaste) voorraad-assortiment importeren we ook triplex/multiplex op uw verzoek met een iets langere wachttijd.

"De open deuren bij IP, dat laagdrempelige is kenmerkend, iedereen loopt bij elkaar binnen, er zijn geen eilandjes. Competitie tussen afdelingen is er niet, er is veel waardering voor elkaars werk."

Wilt u uw eigen risico verkleinen en meer zekerheid en continuïteit hebben? Overweeg dan eens om uw voorraad plaatmateriaal af te bouwen. In de magazijnen bij IP houden we graag een voorraad voor u aan waarvan u zo kunt afnemen. We reserveren daadwerkelijk ruimte voor u en we maken goede afspraken over prijzen en leveringen, zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Dat drukt uw kosten en biedt extra kansen voor u. Wij noemen dat "IP Value". Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.
Onder "Services" vindt u nog meer diensten of kijk onder uw branche.

Combineren loont!

We hebben afgelopen jaren geïnvesteerd in een diepe en brede voorraad, zodat u uw voorraad kunt afbouwen. Voorraad houden is kostbaar en daarom is het slim om IP uw voorraadmagazijn te laten zijn. U verlegt uw kosten naar IP.

Naast de veelgebruikte en gangbare plaatmaterialen die u kunt krijgen bij collega-importeurs, kunt u bij ons óók terecht voor de afwijkende plaat en maat. Door de ruime voorraadkeuze bij IP kunnen we bijna alles snel leveren. We kunnen misschien niet in elk item de goedkoopste zijn, maar we maken een hele mooie prijs als u een combinatie-order doet. Hoe meer u combineert, hoe hoger de korting. Combineren wordt beloond.

Kortom: we bieden u het gemak van uw bestelling doen op één plaats met de zekerheid dat u het netjes en op tijd geleverd krijgt. Onze leverbetrouwbaarheid is bijna 100%.
Lees verder onder Logistiek.

Lees meer over het bedrijf:

 

 
 
 
 
 
 
 

Naar boven