IP feliciteert Kombi Bouwmaterialen

IP feliciteert Joost Houbraken van Kombi bouwmaterialen in Uden.

Een relatie met een leverancier moet groeien”, aldus Joost Houbraken van Kombi Bouwmaterialen in Uden. Joost is nu ruim 3 jaar inkoper/verkoper van hout en plaatmaterialen bij Kombi en IP komt er nog maar net kijken. Aanleiding om op bezoek te gaan, was het uitdelen van een beertender met 2 fustjes Heineken die Kombi gewonnen had door mee te doen aan een NAW-mailing. Een leuke binnenkomer voor International Plywood, die best wat meer zaken met ze wil doen.

 

Kombi is een hout- en bouwmaterialenleverancier in Uden en St. Oedenrode en de belangrijkste groep klanten die ze leveren zijn aannemers en ZZP-ers. “Maar we hebben ook veel boeren in deze regio. Zij krijgen voor het bouwen of verbouwen van hun stallen nu nog Europese subsidie en dat levert ons tijdelijk extra werk op”, vertelt Joost. “Het Ecoform dat we afgelopen najaar bij jullie kochten, werd voorgeschreven voor een dergelijk project”.
(Redactie: Ecoform is betontriplex met extra sterke coating en PEFC-keurmerk en komt uit de fabrieken van Arauco. In Nederland wordt het door IP geleverd.)

Keuze vrijheid is belangrijk voor een ondernemer.

Begin 2012 heeft Kombi Bouwmaterialen een frisse nieuwe huisstijl en overzichtelijke website gekregen. Ze hebben afscheid genomen van de samenwerking met Imabo en gaan verder met inkooporganisatie 4+. Joost: “Door samen te werken met 4+ hebben we de voordelen van de grote inkooporganisatie en kunnen we onze eigen naam en identiteit behouden. Dat zie je ook terug in de profshop van Kombi, die volgens de winkelformule van BPG (voortkomend uit 4+) is opgezet, maar waar Kombi herkenbaar in blijft. Vanwege de samenwerking met deze inkooporganisatie komt International Plywood vanzelf in beeld als plaatmaterialenleverancier, maar de relatie is nieuw en zal nog moeten groeien.”

Daar proosten we op!