Werken bij International Plywood

International Plywood BV is één van de grootste, onafhankelijk opererende tripleximporteurs van Nederland. Vanuit ons hoofdkantoor in het centraal en landelijk gelegen Zuid-Hollandse Nieuwland, importeren wij triplexproducten uit de hele wereld. De producten worden zowel in Nederland als in de andere landen van de Europese Unie verkocht. Onze belangrijkste afnemers behoren tot de hout- en bouwmaterialenhandel en grotere industriële gebruikers. International Plywood bestaat in 2016 30 jaar en is van oudsher actief op de Nederlandse markt. De laatste jaren heeft ons bedrijf zich bijzonder sterk ontwikkeld; niet alleen binnen Nederland maar ook op de Europese markt. Deze ontwikkeling in de export heeft mede bijgedragen tot de sterke uitbreiding van ons bedrijf.

‘Visie op maat’ is het motto; dit vertaalt zich in klantspecifieke oplossingen met uitstekende producten, eigen merken en een zeer vooruitstrevend pakket aan services voor onze relaties. IP heeft expertise en partnership hoog in het vaandel staan.

In 2008, 2009 en 2013 zijn we door lezers van vakblad Houtwereld uitgeroepen tot beste leverancier van plaatmaterialen.

Wij zoeken een:

Heftruckchauffeur (m/v) voor 40 uur p/w

Lees meer over het bedrijf:

 

 
 
 
 
 
 
 

Naar boven

"IP heeft een stabiele kern, mensen die bij IP blijven werken en waardoor kennis en ervaring bij IP behouden blijft. De werksfeer is erg prettig en informeel."