Retourzendingen

Het kan gebeuren dat een bestelling verkeerd is, of een opdracht bij een klant van u geannuleerd wordt. In dat geval kan International Plywood het weer van u terugnemen. De normale gang van zaken is wel dat u eerst contact opneemt met IP en we in overleg het retour bespreken. We vragen wel een vergoeding voor het transport terug.

Wilt u de platen die retour gaan, degelijk verpakken, zodat zij onbeschadigd weer terug aankomen? Platen die beschadigd retour komen, kunnen we niet crediteren.

U ontvangt een creditnota na inspectie van het terugontvangen plaatmateriaal. Het is natuurlijk ook mogelijk dat er verrekening plaatsvindt met een nieuwe order. Bel ons.

Klachten?

Bij beschadigingen van de plaat of coating of andere problemen rondom de kwaliteit van het plaatmateriaal, kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop. De platen worden op locatie eerst gecontroleerd door een vertegenwoordiger van IP vóórdat ze retour gezonden kunnen worden. In overleg met IP worden de platen gecrediteerd of vervangen.

In het geval dat het plaatmateriaal met garantie betreft gelden de betreffende garantievoorwaarden.

Lees meer over de logistiek:

 

Leveringen
Levertijden
Routeschema
Retourzendingen

Naar boven

Koen den Hartog
gsm +31 (0)655 302 256
Email Koen

Kevin den Hartog
Email Kevin

Esther Tromp
Email Esther

Bianca van der Hoff
Email Bianca

Kwaliteitscontrole Russisch berkentriplex
Kwaliteitscontrole Russisch berkentriplex door Sebastiaan