Actueel

Zaandam, zondag 20 september. Duizenden mensen op de been en nog eens duizenden aan het rennen. Wat een groots evenement. Wij zijn ongelofelijk trots op de heren Greg, Stephan en Leo. Ze deden het toch maar. 10 Engelse mijlen hebben ze afgelegd, van Dam tot Dam, voor het goede doel Habitat. Stephan is door Habitat extra in het zonnetje gezet. Hij was hun ‘topscorer’ en bracht 1612 euro bij elkaar. Heel veel dank aan alle vrienden, collega’s, relaties en supporters, die dit mede mogelijk maakten.

Gemaakt door 'IP-ers' voor IP. Het beeld van de wereldbol met continenten in okoumé multiplex wordt al een tijdje gebruikt door IP en is nu gerealiseerd door houtkunstenaar Erich Kinkelaar m.m.v. Cecilia Verhaar. Het krijgt een plaatsje in de hal waar het voor iedereen zichtbaar is. Het is een verbeelding van het werk van IP: de wereldwijde handel in triplex.

We hebben veel vertrouwen in het okoumé multiplex en gaan vanaf 1 september op ALLE okoumé multiplexen GARANTIE geven. Hieronder leggen we uit hoe het er vanaf nu uitziet:

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief