Actueel

Nieuwsland heeft u al ontvangen als het goed is. Heeft u hem niet gezien, dan kunt u hem hier ook downloaden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Al decennia hebben we Interprime in het assortiment. En net zo lang moeten we uitleggen dat “Interprime-X okoumé” géén interieurplaat is, maar een hele goede multiplex voor buiten. De naam is niet logisch en dus wijzigen we hem nu.

In de periode 7 tot en met 11 augustus zullen we met een beperkt aantal medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien mogelijk verzoeken wij u om uw orders in deze week tijdig voor levering aan ons door te geven. We streven er naar om in deze week onderstaande routes te rijden:

Momenteel wordt er aan de website gewerkt en worden plugins ge-update. Dit kan vertraging geven en tijdelijk verlies van functionaliteit. De bedoeling is dat dit vandaag nog opgelost wordt.

Maar u kunt hem ook lezen op deze website. Met nieuws over constructietriplex, het uitgebreide assortiment voor carrosseriebouw en bedrijfswageninrichting en een nieuwe directeur voor IP. Meer weten, lees verder...

Een commercieel medewerker binnendienst is het aanspreekpunt van de klant. Een betrouwbare en deskundige gesprekspartner. Adviseert proactief, is ondernemend en vertaalt aanvragen in duidelijke offertes en orders. Je komt te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.

Tijdens de feestdagen is International Plywood gesloten. Enkele routes vervallen of verschuiven. Zie tabel hieronder.

In Frankrijk wordt de kwaliteit S/BB mooi gevonden en gebruikt voor blank werk. Daar wordt het gebruikt voor wand en meubel en blank afgelakt, omdat de houtkleur zo gewaardeerd wordt. Waarom zou u daar ook niet van profiteren? Natuurlijk is dit fineer nét een beetje goedkoper dan het B-fineer (voor blank werk). Lees meer over de S-kwaliteit en wat we op voorraad hebben:

De hevige bosbranden in Chili, die in totaal meer dan 400.000 hectare bestrijken, zijn onderwerp van gesprek geweest in het nieuws van de afgelopen weken. Arauco, de grootste fabrikant van Radiata pine in Chili, verloor meer dan 80.000 hectare plantagehout. Arauco’s multiplexfabrieken zijn ongedeerd, evenals de diverse belangrijke havenplaatsen waar vandaan International Plywood het Radiata pine laat verschepen vanuit Chili.

Heeft u Nieuw(s)land 1 van dit jaar niet gezien, dan kunt u hem op deze website nalezen onder downloads. Hieronder vindt u een rechtstreekse link. Inhoud: Marktinformatie: vroeger..., Bruynzeel nieuws, Donatie en helpen bij de voedselbank, Superfloor gigant bij een creatieve klant, Your panels, our passion, Op bezoek bij St. Middelkoop & Zn., Even voorstellen: Robert Spruit.

Abonneer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van International Plywood BV? Abonneer via RSS:

RSS feeds worden niet ondersteund door Chrome. U kunt ook via Outlook abonneren.

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+

Archief