Actueel

Koud, nat, vies... en toch het beste resultaat? Kies voor Silverpaint+. In het najaar en winterperiode is het verstandig om te kiezen voor Silverpaint+ met zijn unieke paintfilm. De waterdichte paintfilm* beschermt beter dan een watergedragen grondlaag en geeft bovendien een extra glad resultaat zonder doortekening. Deze maand in de aanbieding.

 

Impact! is de schilderklare interieurplaat die een stootje kan hebben. Het lichte gewicht van populierentriplex is aan beide zijden voorzien van een laag HDF met primer. Dat maakt deze plaat slagvast en gemakkelijk strak te frezen en zagen. Een groot voordeel op de gangbare interieurplaten. T/m maart geven we een introductiekorting:

Deze praktische plaat die verder geen onderhoud vergt, is de aanbieding van deze maand. Viking core Euro zijn onderhoudsarme kunststofpanelen (HPL). Ze worden veel gebruikt in kleine geveldelen, zoals dakkapel, dakrand, dakoverstek of buitenplafond. Maar ook in de interieurbouw en keukenbouw.

Tot 5% korting! De beschermende paintfilm maakt Silverpaint geschikt voor buiten en super gemakkelijk af te werken. Silverpaint+ met KOMO en Silverpaint ALU (deurmaat) zijn in week 14 en 15 in de aanbieding.

Surplus, incourant, uit het assortiment? Voor een hele scherpe prijs heeft u plaatmateriaal van uitstekende kwaliteit. Tweede keus, schade, een ongewenste print? Ze staan ook op deze opruimlijst. Voor de prijzen belt u afdeling verkoop 0183 - 35 3000.

Hou ons in de gaten: Berktober vliegt voorbij. De gehele maand oktober is het toch al scherp geprijsde berkentriplex extra in prijs verlaagd. De 2e week van de actiemaand bieden we u een download aan met het "ABC" van Russisch berken dekfineerkwaliteiten... en alles wat u altijd al wilde weten over berkentriplex. Week 3 en week 4 wordt ander plaatmateriaal met een basis van berkentriplex uitgelicht. Een hele maand Berktober dus. Gedurende deze maand wordt de aanbiedingenpagina steeds verder uitgebreid:

SILVERPAINT+ is structureel in prijs verlaagd. Daar bovenop geven we deze 2 weken een extra korting voor onze klanten. Deze aanbieding is geldig in week 27/28 en zolang de voorraad strekt. Hou uw mailbox in de gaten of ga naar

Wij feliciteren Garnica met het jubileum en laten u ook meegenieten. Bij afname van minimaal 2 pakken uit onderstaande Garnica producten, krijgt u een lekker doosje Auro Verdejo, Rueda (t.w.v. € 7,50 per fles). Proost!

Constructief sterk, stabiel en supervlak is het Russisch naaldhout multiplex dat nu in de aanbieding is. Heeft u de mailing ontvangen? Via de link komt u rechtstreeks op de pagina met de aanbieding. Log in om deze superactie te kunnen bekijken. U kunt ook onderstaande link volgen:

De opruimlijst is vernieuwd. Toegevoegd zijn Superpan plaatmateriaal, Tebofloor, Goldpaint en Aziatisch triplex. Pak uw voordeel en bel 0183 353 000. De opruimlijst vindt u hier:

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief