Actueel

draW Design Studio in Gent maakt functionele sculpturen. Afhankelijk van het project en de vraag van de klant wordt meer richting kunst of meer richting functie ontworpen. Voor hun 'RasterShelf' en kunstproject 'Connecting Triangles' maakten zij gebruik van Interform zwart.

Voor Habitat for Humanity hebben collega's Greg, Sasha, Leo, Stephan, Cecilia, Erik en Roland het mooie bedrag van 3821 euro opgebracht. Erik de Jong was onze topscorer! Alle vrijgevige donateurs: Heel erg bedankt.

Van Siem van der Molen, modelbouwer - hobbyist, ontvingen we onderstaande e-mail met foto's. Het is een gedetailleerd en knap stuk werk en dat willen we niemand onthouden.

"There's music in plywood" staat op onze kalender van dit jaar, maar deze artiest bewijst het met berkentriplex en knikkers. Is hij een technisch of muzikaal genie? Plezier heeft hij in ieder geval en het is een genot voor oog en oor.

Zaandam, zondag 20 september. Duizenden mensen op de been en nog eens duizenden aan het rennen. Wat een groots evenement. Wij zijn ongelofelijk trots op de heren Greg, Stephan en Leo. Ze deden het toch maar. 10 Engelse mijlen hebben ze afgelegd, van Dam tot Dam, voor het goede doel Habitat. Stephan is door Habitat extra in het zonnetje gezet. Hij was hun ‘topscorer’ en bracht 1612 euro bij elkaar. Heel veel dank aan alle vrienden, collega’s, relaties en supporters, die dit mede mogelijk maakten.

Gemaakt door 'IP-ers' voor IP. Het beeld van de wereldbol met continenten in okoumé multiplex wordt al een tijdje gebruikt door IP en is nu gerealiseerd door houtkunstenaar Erich Kinkelaar m.m.v. Cecilia Verhaar. Het krijgt een plaatsje in de hal waar het voor iedereen zichtbaar is. Het is een verbeelding van het werk van IP: de wereldwijde handel in triplex.

En zet zijn beste beentje voor tijdens de Dam tot Damloop. In navolging van Stephan en Greg zet ook Leo zich in voor Habitat voor Humanity. Je kunt hem sponsoren en dus (via Habitat) mensen helpen een nieuwe toekomst te geven.

Lieve mensen,

Thuis komen na een dag werken, vakantie, weekendje weg, het is zo gewoon, maar dat is het voor heel veel mensen niet! Wat leven wij in een rijke wereld en wat is het dan fijn om een figuurlijke steen bij te kunnen dragen… Zondag 20 september gaan wij ons inzetten tijdens de Dam tot Damloop; 16 kilometer hardlopen voor de organisatie Habitat for Humanity.

Vast geen Chiliplex... :-)

Stuntman Sebastian Alvarez heeft al behoorlijk wat spannende sprongen op zijn naam staan, maar dwars door een object vliegen hoorde daar tot voor kort nog niet bij. Gekleed in een wingsuit vloog de Chileen afgelopen week door een houten bord van zo'n twee meter breed heen. Het leverde spectaculaire beelden op.

Je huis printen met een 3D printer. Is dat de toekomst? In China is in ieder geval al een bedrijf dat tien huizen per dag kan printen met 150 meter lange printers. Het is snel, goedkoop en het bouwmateriaal is nog ecologisch verantwoord ook.

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief