Actueel

Kantoor: Wij zijn gesloten van 25 december t/m 1 januari. U kunt ons weer bereiken op dinsdag 2 januari.

Magazijn: In verband met inventarisatie vinden vanaf 21 december geen leveringen meer plaats. Leveringen vinden weer plaats vanaf 3 januari.

Wij wensen u alvast fijne feestdagen.

 

In de periode 7 tot en met 11 augustus zullen we met een beperkt aantal medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zijn. Indien mogelijk verzoeken wij u om uw orders in deze week tijdig voor levering aan ons door te geven. We streven er naar om in deze week onderstaande routes te rijden:

Een commercieel medewerker binnendienst is het aanspreekpunt van de klant. Een betrouwbare en deskundige gesprekspartner. Adviseert proactief, is ondernemend en vertaalt aanvragen in duidelijke offertes en orders. Je komt te werken in een informeel team met gedreven collega’s die klaar staan om alle ervaringen met jou te delen.

Tijdens de feestdagen is International Plywood gesloten. Enkele routes vervallen of verschuiven. Zie tabel hieronder.

Stichting Voedselbank Giessenlanden-Zederik ontving een donatie van het in Nieuwland gevestigde International Plywood. Het idee hiervoor kwam van Annette van Mourik die werkzaam is bij International Plywood: “Het bedrijf was op zoek naar een goed doel om te steunen en waarom zou je het dan ver weg zoeken?”

Wij zijn gesloten van 25 december t/m 1 januari 2017

Er vinden geen leveringen plaats van 22 december t/m 2 januari 2017

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Gezocht: Een verkoper binnendienst met ervaring in B2B en affiniteit met hout en/of plaatmaterialen.

Gehele vacaturetekst staat in de pdf.

U moet óp en mét ons kunnen bouwen. Daarom hebben we afgelopen jaren flink geïnvesteerd in uitbreiding met een nieuwe loods en groter assortiment, en vernieuwing met een nieuw software-systeem. Een modernere uitstraling past daarbij. De komende periode wordt ons nieuwe logo op steeds meer plaatsen zichtbaar.

Nieuwland, 14 oktober 2016 – International Plywood uit Nieuwland is één van de snelst groeiende ondernemingen van west Nederland en is daarmee uitgeroepen tot FD Gazelle. Dit blijkt uit het FD Gazellen 2016 onderzoek dat het Financieele Dagblad in samenwerking met Company.info jaarlijks organiseert. De competitie maakt jacht op de snelst groeiende ondernemingen van Nederland binnen o.a. het segment groot (meer dan € 30 miljoen omzet).

Donderdag 1 september en vrijdag 2 september zijn wij met een grote groep medewerkers op werkbezoek in Polen om het productieproces van een aantal van onze merkproducten te bekijken. Het betreft berkentriplex waaronder Silverpaint+, Silverpaint ALU, i-Paint en Goldplex ALU light.

Dit heeft gevolgen voor onze bereikbaarheid en de routeplanning op deze dagen:

Abonneer

Op de hoogte blijven van het laatste nieuws van International Plywood BV? Abonneer via RSS:

RSS feeds worden niet ondersteund door Chrome. U kunt ook via Outlook abonneren.

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+
Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter
Volg ons op Google+

Archief