Actueel

Tijdens de feestdagen is International Plywood gesloten. Enkele routes vervallen of verschuiven. Zie tabel hieronder.

Stichting Voedselbank Giessenlanden-Zederik ontving een donatie van het in Nieuwland gevestigde International Plywood. Het idee hiervoor kwam van Annette van Mourik die werkzaam is bij International Plywood: “Het bedrijf was op zoek naar een goed doel om te steunen en waarom zou je het dan ver weg zoeken?”

Wij zijn gesloten van 25 december t/m 1 januari 2017

Er vinden geen leveringen plaats van 22 december t/m 2 januari 2017

Fijne feestdagen en een gezond en gelukkig nieuw jaar.

Gezocht: Een verkoper binnendienst met ervaring in B2B en affiniteit met hout en/of plaatmaterialen.

Gehele vacaturetekst staat in de pdf.

U moet óp en mét ons kunnen bouwen. Daarom hebben we afgelopen jaren flink geïnvesteerd in uitbreiding met een nieuwe loods en groter assortiment, en vernieuwing met een nieuw software-systeem. Een modernere uitstraling past daarbij. De komende periode wordt ons nieuwe logo op steeds meer plaatsen zichtbaar.

Nieuwland, 14 oktober 2016 – International Plywood uit Nieuwland is één van de snelst groeiende ondernemingen van west Nederland en is daarmee uitgeroepen tot FD Gazelle. Dit blijkt uit het FD Gazellen 2016 onderzoek dat het Financieele Dagblad in samenwerking met Company.info jaarlijks organiseert. De competitie maakt jacht op de snelst groeiende ondernemingen van Nederland binnen o.a. het segment groot (meer dan € 30 miljoen omzet).

Donderdag 1 september en vrijdag 2 september zijn wij met een grote groep medewerkers op werkbezoek in Polen om het productieproces van een aantal van onze merkproducten te bekijken. Het betreft berkentriplex waaronder Silverpaint+, Silverpaint ALU, i-Paint en Goldplex ALU light.

Dit heeft gevolgen voor onze bereikbaarheid en de routeplanning op deze dagen:

In de periode 8 tot en met 12 augustus zullen we met een beperkt aantal medewerkers u zo goed mogelijk van dienst zijn. We streven er naar om in deze week onderstaande routes te rijden. Indien mogelijk verzoeken wij u om uw orders in deze week tijdig voor levering aan ons door te geven. Bij voorbaat dank voor uw begrip. Wij wensen u een fijne vakantie toe! De routeplanning is als volgt:

Na 15 jaar dienstverband heeft Arno van Middelkoop besloten om IP te verlaten en zijn carrière elders voort te zetten. Arno heeft een substantiële bijdrage geleverd aan het vormgeven van IP en daar zijn we hem uiteraard dankbaar voor. Met vele relaties heeft hij in de afgelopen jaren een uitstekende samenwerking opgebouwd.

Kantoor en magazijn zijn ook gesloten op Koningsdag 27 april, Hemelvaart 5 én 6 mei en 2e Pinksterdag 16 mei. Enkele routedagen verschuiven hierdoor. Voor complete informatie kijkt u hier:

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief