Bereikbaarheid en maatregelen vanwege het coronavirus

Wij werken door, maar wel aangepast. Hoe? Dat leest u hieronder. Op deze wijze kunnen we de werkzaamheden vooralsnog voortzetten en we verzoeken u de maatregelen gesteld door het RIVM ook op te volgen.

Geachte relatie,

Als gevolg van de recente ontwikkelingen rondom het Coronavirus en de door de overheid bepaalde richtlijnen informeren u wij hierbij over de maatregelen die wij inmiddels hebben genomen.

We zullen ons uiterste best doen om verdere verspreiding te beperken. Tegelijkertijd willen we het voor u en ons team voor zover mogelijk goed werkbaar houden en uiteraard met de nodige voorzorg.   

Bereikbaarheid

Ons kantoor blijft rechtstreeks bereikbaar via telefoon en email. Waar mogelijk wordt er thuisgewerkt door onze medewerkers. De bezetting op kantoor zal minimaal zijn en rouleren. Daarom raden wij u aan ons via het hoofdnummer en bekende email adressen te contacten. U wordt zo snel mogelijk doorverbonden of teruggebeld door degene die u wenst te spreken.

Telefoon0183-353 000
E-mailinfo[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]intplywood.nl (algemeen)
verkoop[EMAIL BESCHERMD />]@[EMAIL BESCHERMD />]intplywood.nl (verkoop)


Afhalen

Afhalen is vooralsnog gewoon mogelijk. Wel vragen we u de gepaste afstand te bewaren welke geadviseerd door het RIVM. Tevens kunt u ervoor kiezen om de vrachtbrief door onze heftruckchauffeur te laten aftekenen. Wij vragen dan om uw volledige naam en het kenteken van uw auto. Als alternatief kunt u ook zelf de bon op afstand van onze heftruckchauffeur aftekenen.

Het leveren van goederen

Bij leveringen vragen we om het contact tussen u en onze chauffeurs zo minimaal mogelijk te houden.
U kunt ervoor kiezen om de vrachtbrief door onze chauffeur af te laten tekenen. De chauffeur zal u om uw achternaam en de laatste 3 letters van uw rijbewijs / paspoort vragen. Mocht u de bon zelf af willen tekenen is dit natuurlijk geen probleem. Wel vragen we u dit op afstand van onze chauffeur te doen.

Het aanleveren van goederen

Wij verzoeken u vriendelijk zich direct op de expeditie te melden en niet op kantoor. Er is buiten een apart toilet voor de chauffeur en de vrachtbrieven kunt u op de aangegeven plek wegleggen. Vermijd zoveel mogelijk contact met onze heftruckchauffeurs. Tevens vragen we u zoveel mogelijk in uw auto te blijven zitten om het contact tot een minimum te beperken.

Vertegenwoordigers bezoek

Onze vertegenwoordigers zullen hun buitenactiviteiten tot een minimum beperken. Waar mogelijk zal dit telefonisch of per email afgehandeld worden. Voor dringende zaken staan we natuurlijk voor u klaar maar uitsluitend met uw goedkeuring.

We zijn ervan overtuigd dat met de nu genomen maatregelen de werkzaamheden vooralsnog voortgezet kunnen worden. Wij verzoeken u tevens altijd de maatregelen gesteld door het RIVM op te volgen, zodat het risico zoveel mogelijk beperkt blijft. Indien de situatie verandert zullen we u op de hoogte brengen.

Vriendelijke groet,

Team IP