Interprime wordt Interprime en X-Prime

Al decennia hebben we Interprime in het assortiment. En net zo lang moeten we uitleggen dat “Interprime-X okoumé” géén interieurplaat is, maar een hele goede multiplex voor buiten. De naam is niet logisch en dus wijzigen we hem nu.

De schilderklare okoumé multiplexen voor buiten hebben we nu samengebracht in de nieuwe lijn X-Prime. Met X-Prime als de ‘standaard goede keuze’ én twee types met een hogere kwaliteit, een andere schilderklare laag en meer garantie. U leest er alles over in de nieuwe folder of op de website www.X-Prime.nl.

Dat betekent dat de lijn Interprime nu nog uitsluitend uit schilderklaar multiplex voor binnen bestaat. Voortaan hebben we Interprime (80/80 mu) als de ‘standaard goede keuze’ en Interprime Plus (140/80 mu) met een dikkere primer op de voorzijde. Kwalitatief zijn het beide goede platen van Europese productie.

X-Prime en Interprime worden voortaan voorzien van een mooie verpakking die meteen duidelijk maakt waar het plaatmateriaal geschikt voor is. Handig en herkenbaar.

Klik op de afbeelding voor een vergroting.