Voor Robert Mars, voor KIKA

Op 20 mei sponsorden we het Robert Mars toernooi dat dit jaar voor de 6e maal werd gehouden. Dit voetbaltoernooi voor de E-jeugd wordt gehouden ter nagedachtenis aan Robert Mars. Hij was lid van voetbalvereniging Beesd en heeft op 10-jarige leeftijd de strijd tegen kanker helaas niet kunnen winnen. Met dit toernooi en een markt met diverse activiteiten halen ‘De vrienden van Robert Mars’ geld op voor KIKA om verder te strijden tegen deze verschrikkelijke ziekte. Het toernooi groeit elk jaar en dit jaar deden 35 jongensteams en 2 meisjesteams mee.

Onze collega Robert de Jong heeft een dochter op de school waar Robert Mars ook zat. Zijn vader zat bij hem in de klas. Op Roberts verzoek zijn we sponsor geworden voor dit toernooi. Dit doen we door 750 euro en 100 Puma voetballen te schenken die doorverkocht kunnen worden.

Het doel van het Robert Mars toernooi is zoveel mogelijk geld ophalen voor alle zieke kinderen en er een leuke dag van te maken. KiKa doet onderzoeken waardoor de overlevingskans vergroot kan worden van 75% naar 95%. Een fantastisch doel waar met elkaar aan gewerkt moet worden!

Sponsoren kan het hele jaar door: Ga naar de website: www.robertmarstoernooi.nl