Actueel

Nieuwsland heeft u al ontvangen als het goed is. Heeft u hem niet gezien, dan kunt u hem hier ook downloaden. De volgende onderwerpen komen aan bod:

Maar u kunt hem ook lezen op deze website. Met nieuws over constructietriplex, het uitgebreide assortiment voor carrosseriebouw en bedrijfswageninrichting en een nieuwe directeur voor IP. Meer weten, lees verder...

Nieuw(s)land 3 van dit jaar is uit met marktinformatie en onze reis naar Polen. Een interview met Koningsblaauw: "We hebben het nog nooit gedaan, maar ik denk dat we het wel kunnen". En onze nieuwe collega Herwin Rutte stelt zich voor. Nieuw(s)land is ook online te lezen:

De tweede Nieuw(s)land van dit jaar met de laatste marktinfo van de hand van Arno, want hij zet zijn carrière elders voort. Herwin komt na de zomer zijn functie vervullen. Wat doet IB.nl met onze artikelgegevens en waarom kan dat voor u ook interessant zijn? Lees ook over de passie van Ferry van der Werf van houthandel Schuilenga en Bouw mee met Habitat (of sponsor onze lopers als je wilt)...

Voor het eerst is er ook een versie voor de Belgische markt. Als u hem niet ontvangen heeft, dan kunt u hem via deze website nalezen. Onderin deze pagina staan twee linkjes.

Onderwerpen: Combineren loont wordt nog eens uitgelicht. We stellen Sasha voor, onze derde Russisch sprekende collega, én geven een vooruitblik 2016. U vindt ook de laatste uitbreidingen in het assortiment en Pieter staat er gestreept op.

Een nieuwe uitgave met nieuwtjes uit Nieuwland. Vandaag of morgen bij u op kantoor en alvast digitaal te lezen op deze website.

In deze uitgave van Nieuwsland leest u een nieuwe marktinfo van Arno; we verlagen de prijs van Silverpaint+ structureel; Stephan en Greg gaan hardlopen voor Habitat, meer over "Greenplex de groene lijn" van IP én "IP en combineren, dat is een twee-eenheid". Bovendien krijgt u te zien waarom onze directeur verhuist naar het op een na kleinste kamertje...

Gezocht: Een vertegenwoordiger met handelsgeest. Relatiebouwer, commercialiteit, klant- en resultaatgericht zijn de kernwaarden in deze zelfstandige buitendienstfunctie met omzet- en margeverantwoordelijkheid. De vertegenwoordiger is geïnteresseerd in de klant, spreekt de taal van de klanten in de hout- en bouwmaterialenhandel evenals de taal van de specifieke industriële grootverbruikers. Is continu op zoek naar klantgerichte oplossingen, weet wanneer IP daarin van toegevoegde waarde kan zijn en kent dus de markt(segmenten) waarin IP actief is of wil zijn. Onderkent trends en ontwikkelingen in de markt en is in staat daar op in te spelen. Flexibele teamspeler met bij voorkeur HBO werk- en denkniveau. Je rapporteert aan het hoofd verkoop Benelux en je woont in je rayon.

Met deze keer marktinfo over berkentriplex uit Rusland, meer Bruynzeel verkoopondersteuning, Pieter en Amber stellen zich voor, een kijkje bij de chauffeurs, betontriplex is veelzijdig toepasbaar, 'schoon beton', en onze directeur op de Filippijnen. Veel mensen in deze uitgave.

Nieuwsland is een regelmatig onregelmatige uitgave van International Plywood met marktinfo, bedrijfs- en productnieuws. Vandaag valt hij op uw mat en nu kunt u hem ook online inzien.

Hier vindt u de nieuwe Nieuw(s)land:

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief