Actueel

Een aantrekkelijke folder bij u in het schap? Met productinformatie en verwerkingsadviezen en met úw logo en adres. Verstrek deze leaflet aan uw klant en op deze manier wordt het juiste plaatmateriaal voor de juiste toepassing gekozen. Zo voorkomt u klachten. U kunt ze bestellen via deze website.

 

International Plywood biedt als service productfoto's aan. U kent de foto's van de website en de catalogus. Nu steeds meer klanten ook een website of webshop beginnen, hebben we de foto's ter download beschikbaar gesteld.

In dit voorbeeld staan bijna kant en klare boeidelen Viking ply. Het schap krijgt een aantrekkelijke display en een kast waar de juiste schroeven, randsealer en folder met verwerkingsvoorschriften in staan. Alles bij de hand is wel zo gemakkelijk voor uw klant.

Is dit ook interessant voor u? We bespreken de mogelijkheden, meten het in en overleggen het ontwerp. Na overeenstemming komen we het inrichten.

 

In juli worden enkele producten van IP opgenomen in de Stabu besteksystematiek. Hiermee wordt het gemakkelijker gemaakt om ze op te nemen in een projectbestek. Handig voor opdrachtgevers, architecten, aannemers en adviseurs. U kunt deze teksten als pdf ook downloaden van onze website.

Zojuist ontvangen: de digitale uitgave van Jachtbouw Nederland met advertentie voor Bruynzeel plaatmateriaal. De adressen van de handelaren die dit mooiste plaatmateriaal bij IP aankopen, worden zo gemakkelijk gevonden door de jachtbouwer. Hieronder vindt u de link.

Nu in de aanbieding: Greenplex-FSC. Via de post wordt deze week een monster en een productfolder toegestuurd. De aanbieding gaat ook via e-mail naar onze klantenkring en is na te lezen op deze website. Klanten met een inlog kunnen de aanbieding ook met de prijzen inzien. Nieuw is de mogelijkheid om productfolders mee te bestellen die gepersonaliseerd zijn.

Social media

U vindt International Plywood BV ook op onderstaande social media:

Volg ons op Facebook
Volg ons op Linkedin
Volg ons op Twitter

Archief