Merken

Voor productdetails gaat u steeds naar het betreffende productblad:

Kies 'Merknaam' in het blauw vlak op deze pagina.

 

International Plywood voert een aantal merknamen voor plaatmaterialen die onderscheidend zijn, met een uitstekende kwaliteit of een hele gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Met deze merken bent u altijd verzekerd van een constante kwaliteit. Hieronder leest u iets meer over de merken.

Greenplex-FSC

Greenplex-FSC: de groene lijn

Het verantwoorde alternatief voor (tropisch) mixed hardwood multiplex. Zeer kostenefficiënte platen voor interieur gebruik of eventueel beschutte buitentoepassing. Met een mooi rood dekfineer en FSC 100%-keurmerk. Dat is de groene lijn van IP. 

Greenplex is er in verschillende afmetingen en diktes.

Productleaflet (pdf) vindt u hier.

Voor productdetails gaat u naar het betreffende productblad (in overzicht plaatmateriaal).

Grijze IP randsealer

Voor alle plaatmateriaal in buitentoepassing geldt dat kanten, (gezaagde) randen, gaps, (schroef-)gaten goed gedicht moeten worden tegen vochtintreding. Grijze IP randsealer is een een-component rand-/kantensealer die hier speciaal voor gemaakt is. Bestel hem meteen mee.

Voor platen met garantie kunt u de verwerkingsvoorschriften nalezen.
Lees meer over grijze IP randsealer op het productblad. Zie overzicht plaatmateriaal.

i-Paint. Berkenmultiplex met paintfilm. Voor buitentoepassing.

i-Paint

i-Paint: Dit uitstekende en sterke berkentriplex heeft een handige schilderklare paintfilm voor een gladde en snelle afwerking. Het is FSC-gecertificeerd. Met de juiste verwerking en afwerking is het geschikt voor toepassing aan de gevel. Op i-Paint wordt 10 jaar standaardgarantie gegeven (vervanging plaat).
Lees meer op het productblad i-Paint (in 'overzicht plaatmateriaal')


Of ga naar downloads op merknaam: i-Paint.

Op zoek naar een KOMO-gecertificeerd gevelproduct: Kies dan Silverpaint+.

Intercolor

NIEUW. Intercolor: het kleurenprogramma voor (interieur)architect, meubelmaker en designer. Kant en klaar plaatmateriaal o.b.v. berken multiplex. Het oppervlak is voorzien van een decoratieve, niet-waterdoorlaatbare film of lak.

Lees hier meer over Intercolor of ga direct naar de productbladen.

Interfloor premium

Het FSC-gecertificeerde Interfloor premium is de stabielste constructieplaat in Europa. De plaat is opgebouwd uit lariks en grenen fineren en is voorzien van tong en groef. Een belangrijk voordeel van Interfloor Premium is de snelle en probleemloze installatie, zelfs als het regent.

Lees meer op het productblad Interfloor Premium (in assortiment plaatmateriaal)

Interprime. Lichtgewicht populierenmultiplex met grondverflaag
Interprime plus. Dikkere grondverflaag, voor binnentoepassing

Interprime

Interprime is een lijn van Europees multiplex met een grondverflaag (primer). Er zijn twee types:
Interprime is de standaard goede keuze voor alle aftimmerwerk en bekleding van wand en plafond in het interieur. Moet er sneller afgewerkt worden en met een gladder resultaat? Kies dan Interprime Plus met een extra dikke primer op de voorzijde. De beste voor binnen.

Maak uw keuze in overzicht plaatmateriaal en lees verder in het productblad.

Silverpaint+. Schilderklaar voor buiten met KOMO-keurmerk

Silverpaint

Silverpaint+: Sterk berkentriplex met een beschermende paintfilm. Dit KOMO- en FSC-gecertificeerde multiplex is een uitstekende keuze voor toepassingen buiten. Het heeft nauwelijks gaps in de randen door de speciale opbouw. Silverpaint+ is een zéér verantwoord alternatief voor tropische hardhout multiplex. Met 10 jaar uitgebreide garantie.

Er is ook Silverpaint in deurmaat en Silverpaint-ALU in deurmaat.

Lees meer op de betreffende productbladen (kies uit 'overzicht plaatmateriaal').

Supergarant. De top onder het okoumé. 30 jaar garantie

Supergarant

Al meer dan 20 jaar de top in het KOMO-gecertificeerde okoumétriplex. Supergarant kan er tegen! International Plywood geeft 30 jaar garantie op de lijmverbinding. Er is Supergarant okoumé en Supergarant mahonie (dekfineren). 

In deurmaat en met aluminium dampschermen tegen krom trekken: Supergarant-ALU (gegrond) met 10 jaar garantie tegen bovenmatig kromtrekken.

Voor productdetails gaat u naar het betreffende productblad (in overzicht plaatmateriaal).

 

Viking core gevelpanelen
Viking ply boeidelen

Viking

Viking® ply is een boeideel van het beste okoumé multiplex (KOMO en FSC) met een beschermende paintfilm en afgewerkte randen. Bijna kan en klaar, alleen uw kleur nog.

Viking® core Euro zijn kunststofpanelen (HPL) die niet rotten en geen onderhoud behoeven. In 5 gangbare kleuren. Torx-schroeven kunnen op kleur meebesteld worden. Viking core Euro wordt veel toegepast in dakkapel en dakoverstek en is gunstig geprijsd.

Voor productdetails gaat u naar het betreffende productblad (in overzicht plaatmateriaal).

X-prime. Okoume met primer. 10 jaar garantie
X-Prime plus. Okoume met dikke primer. 30 jaar garantie
X-Prime paint. Okoume met paintfilm. 30 jaar garantie

X-Prime

Een lijn van schilderklaar okoumé multiplex (KOMO) voor buitentoepassingen. Er zijn drie types in een oplopende kwaliteit:

X-Prime (FSC) is de standaard goede keuze voor allerhande buitentoepassingen. Met 10 jaar standaardgarantie. Buitengewoon goed.

X-Prime Plus is een garantiekwaliteit okoumémultiplex met een extra dikke primer aan de voorzijde. Met 30 jaar garantie. Buitengewoon beter.

X-Prime Paint is een garantiekwaliteit okoumémultiplex met een beschermende paintfilm aan beide zijden. Met 30 jaar garantie. Schilderklaar de beste.

Voor productdetails gaat u naar het betreffende productblad (in overzicht plaatmateriaal).

International Plywood geeft ook een naam aan de volgende uitstekende platen:

Chiliplex - constructief radiata pine triplex.

Ecobeuk - Beukentriplex met FSC- of PEFC-keurmerk.

Expoplex - IP's naam voor standbouwtriplex.

Interdeck - Een carrosserie-constructietriplex met een antislip-laag. Met verschillende profielen en in verschillende afmetingen maar altijd van een goede kwaliteit.

Interform - Een sterke berkentriplex met gladde fenolcoating of melaminecoating. In verschillende kleuren en te gebruiken als betontriplex of toe te passen in de carrosseriebouw.

Interstar - Een sterke berkentriplex met witte melaminefilm (glad) of met PPL-coating (met lichte structuur). Door de beschermende coating zijn beide platen ook te gebruiken in buitentoepassingen. 

Interflex - buigtriplex

Publiplex - Zeer geschikt voor toepassingen buiten als reclamebord. Neutraal grijs aan de achterzijde, witte melamine aan de voorzijde. Kan hergebruikt worden.

Rioform - Een robuust betontriplex voor een vriendelijke prijs.

Superfloor - Een carrosserie-constructieplaat met een extra stroeve anti slip laag, die bestand is tegen aantal zuren/chemicaliën en goed te reinigen is.

Ecoform
Ecobeuk
Expoplex
Interform
Interstar
Publiplex