Services voor partners

Onder services verstaan we ook een aantal (soms klantspecifieke) diensten of bedrijfsoplossingen, die speciaal voor onze goede klanten zijn en bedoeld zijn om zaken gemakkelijker te maken en kosten te besparen. Hieronder vindt u een overzicht.

Heeft u interesse, maak dan een afspraak om hierover door te praten. Bel 0183 353 000 of mail.

Stelling te klein?

Stelling te klein?

Als uw schaphoogte het niet toestaat om hele pakken triplex te plaatsen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken over het aantal platen dat in een pak moet gaan om het wel te laten passen. IP zal grotere pakken (van fabriek) netjes voor u ompakken naar handzamere pakketten. Onze afdeling logistiek kan u van dienst zijn.

Bel 0183 353 000 of mail.

Beeldbank

Beeldbank

Beeldbank

Een nieuwe service voor onze klanten. Productfoto's van IP's plaatmateriaal staan ter download in een Beeldbank. U kunt ze gebruiken voor uw website of webshop.

Ga naar Beeldbank

IPvalue: Iedereen Profijt

IPvalue: Iedereen Profijt

Als partners van elkaar kunnen we elkaar vertrouwen en op elkaar bouwen. In een lange termijn relatie kunnen wederkerige afspraken gemaakt worden. Door middel van "IPvalue" heeft u de garantie dat het plaatmateriaal altijd beschikbaar is en altijd op tijd geleverd wordt.

Lees meer over IPvalue

EDIFACT order- en factuurstroom

EDIFACT order- en factuurstroom

Op het gebied van automatisering bieden we de mogelijkheid om een EDIFACT (of EDI) order- en factuurstroom op te zetten.

Lees meer over EDI

Kennis en trainingen

Kennis en trainingen

International Plywood heeft specifieke kennis in huis over plaatmateriaal. Een deel van onze (materiaal) kennis vindt u terug onder 'documentatie & downloads'. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een training van uw personeel bijvoorbeeld. Of u vraagt monster- en foldermateriaal aan. 

Trainingen e.a. mogelijkheden op een rijtje

Een door IP ingericht schap in uw zaak? Zo doen we dat:

Een door IP ingericht schap in uw zaak? Zo doen we dat:

Is dit ook interessant voor u? We bespreken de mogelijkheden, meten het in en overleggen het ontwerp. Na overeenstemming komen we het inrichten.

Lees meer over 'inrichten schap'

Klantspecifiek maatwerk

Klantspecifiek maatwerk

In specifieke gevallen kunnen we maatwerk leveren. Heeft u plaatmateriaal nodig dat voor u gegrond wordt of al op maat gezaagd is? Moet het voorzien zijn van sleuven en boorgaten? U levert de tekening, wij leveren het maatwerk.

Lees meer over de maatwerk-mogelijkheden

Verkoopondersteuning

Verkoopondersteuning

Door middel van informatieve productleaflets met uw naam en logo om in uw zaak te leggen. We ondersteunen onze merknamen met een website voor de gebruiker en u kunt gebruik maken van onze monsters. Ieder jaar maken we een nieuwe productcatalogus voor onze klanten met duidelijke informatie. Zo blijft u goed op de hoogte en kunt u ook uw klant goed informeren.

Lees meer over verkoopondersteuning

Barcoderingen

Barcoderingen

International Plywood biedt ook de mogelijkheid om plaatmateriaal te voorzien van een etiket met EANcode. Is uw kassasysteem gekoppeld aan uw voorraadbeheer?
Ieder pak of plaat heeft een unieke EAN-code. Heeft u een kassasysteem met gekoppeld voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad plaatmateriaal snel en accuraat bijgewerkt. De kans op fouten wordt aanmerkelijk verminderd.

Past dit bij u? Bel met 0183 353 000.

Vanzelfsprekend...

Vanzelfsprekend...

Logistieke dienstverlening

We hebben een sterke logistieke dienstverlening. Wat we zeggen, dat maken we waar!

Lees hier meer over leveringen, levertijden en routeplanning etc.


Plaatmateriaal op bestelling

De voorraadfunctie van IP is de laatste tijd alleen maar belangrijker geworden. Maar omdat we ook steeds breder willen, hebben we ook goede afspraken gemaakt met producenten waarmee IP al een langdurige relatie heeft. Zo zijn er behalve het voorraadassortiment ook mogelijkheden op bestelling. Concreter betekent dat, dat wanneer er een vrachtwagen voor de voorraad geleverd wordt er gemakkelijk een pakje ander plaatmateriaal mee besteld kan worden.

Bent u aannemer, ZZP-er, timmerman, interieurbouwer, meubelmaker, (jacht)botenbouwer? U kunt voor IP's plaatmateriaal terecht bij de hout- en bouwmaterialenhandel. Maar u mag zich altijd laten informeren door ons.

Niet zo vanzelfsprekend...

Niet zo vanzelfsprekend...

Toekomst?

Wij wisselen graag met u van gedachten over enkele mogelijkheden die niet zo vanzelfsprekend zijn, maar mogelijk wel passen bij een vooruitstrevende toekomstvisie.

Lees verder 'Toekomst'

Knop naar prijslijst

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.