Services voor partners

Onder services verstaan we ook een aantal (soms klantspecifieke) diensten of bedrijfsoplossingen, die speciaal voor onze goede klanten zijn en bedoeld zijn om zaken gemakkelijker te maken en kosten te besparen. Hieronder vindt u een overzicht.

Heeft u interesse, maak dan een afspraak om hierover door te praten. Bel 0183 353 000 of mail.

Stelling te klein?

Als uw schaphoogte het niet toestaat om hele pakken triplex te plaatsen, dan is het mogelijk om een afspraak te maken over het aantal platen dat in een pak moet gaan om het wel te laten passen. IP zal grotere pakken (van fabriek) netjes voor u ompakken naar handzamere pakketten. Onze afdeling logistiek kan u van dienst zijn.

Bel +31 (0)183 353 000 of mail.

Beeldbank

Een nieuwe service voor onze klanten. Productfoto's van IP's plaatmateriaal staan ter download in een Beeldbank. U kunt ze gebruiken voor uw website of webshop.

Ga naar Beeldbank

EDIFACT order- en factuurstroom

Op het gebied van automatisering bieden we de mogelijkheid om een EDIFACT (of EDI) order- en factuurstroom op te zetten.
Dit is een techniek voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten zoals orders, pakbonnen en facturen. Het elektronisch uitwisselen van documenten beperkt het aantal fouten en verhoogt de snelheid van verwerking. Het past ook uitstekend in een ‘paperless office’en is dus financieel en ook vanuit milieu-oogpunt een pré.

Bel +31 (0)183 353 000

Kennis en trainingen

International Plywood heeft specifieke kennis in huis over plaatmateriaal. Een deel van onze (materiaal) kennis vindt u terug onder 'documentatie & downloads'. Of u vraagt monster- en foldermateriaal aan. Maar u kunt bij ons ook terecht voor een training van uw personeel.

Bel +31 (0)183 353 000

Een door ons ingericht schap in uw zaak? Dat biedt voordelen:

In uw zaak wordt een van onze merken netjes gepresenteerd met informatie over toepassing en verwerking. Duidelijk en herkenbaar en met uw logo op de folders.
Hoe doen we dat? We bespreken de mogelijkheden, meten het in en overleggen het ontwerp. Na overeenstemming komen we het inrichten.

Bel +31 (0)183 353 000

Klantspecifiek maatwerk

In specifieke gevallen kunnen we maatwerk leveren. Heeft u plaatmateriaal nodig dat voor u gegrond wordt of al op maat gezaagd is? Moet het voorzien zijn van sleuven en boorgaten? U levert de tekening, wij leveren het maatwerk.

Bel +31 (0)183 353 000

Verkoopondersteuning

We bieden ondersteuning in de verkoop van plaatmateriaal met een merknaam. Dat doen we door u productleaflets met toepassing en verwerkingsadviezen aan te bieden. Hierop staan uw naam en logo. Hiermee helpt u uw klanten bij de juiste productkeuze.

Daarnaast hebben we productwebsites met informatie voor de verwerker én de mogelijkheid om een adres van een handelaar bij hem in de buurt op te vragen. Komt er een aanvraag binnen van een klant bij u in de buurt, dan verwijzen wij naar u. Heeft u het niet op voorraad? Geen probleem. Samen zorgen we voor een snelle service naar uw klant.

Geïnteresseerd in eigen productleaflets? Bel +31 (0)183 353 000
of e-mail marketing.

Barcoderingen

International Plywood biedt ook de mogelijkheid om plaatmateriaal te voorzien van een etiket met EANcode. Is uw kassasysteem gekoppeld aan uw voorraadbeheer?
Ieder pak of plaat heeft een unieke EAN-code. Heeft u een kassasysteem met gekoppeld voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad plaatmateriaal snel en accuraat bijgewerkt. De kans op fouten wordt aanmerkelijk verminderd.

Past dit bij u? Bel +31 (0)183 353 000.

Vanzelfsprekend...

Logistieke dienstverlening

We hebben een sterke logistieke dienstverlening. Wat we zeggen, dat maken we waar!

Lees hier meer over leveringen, levertijden en routeplanning etc.


Plaatmateriaal op bestelling

De voorraadfunctie van IP is de laatste tijd alleen maar belangrijker geworden. Maar omdat we ook steeds breder willen, hebben we ook goede afspraken gemaakt met producenten waarmee IP al een langdurige relatie heeft. Zo zijn er behalve het voorraadassortiment ook mogelijkheden op bestelling. Concreter betekent dat, dat wanneer er een vrachtwagen voor de voorraad geleverd wordt er gemakkelijk een pakje ander plaatmateriaal mee besteld kan worden.

Bent u aannemer, ZZP-er, timmerman, interieurbouwer, meubelmaker, particulier? U kunt voor IP's plaatmateriaal terecht bij de hout- en bouwmaterialenhandel. Vraag een adres bij u in de buurt aan via dit formulier.

Niet zo vanzelfsprekend...

Toekomst?

Wij wisselen graag met u van gedachten over enkele mogelijkheden die niet zo vanzelfsprekend zijn, maar mogelijk wel passen bij een vooruitstrevende toekomstvisie.

• Private labelling. Exclusiviteit voor u.
• U maakt gebruik van IP om uw voorraad in de gaten te houden en automatisch aan te vullen. (VMI – Vendor Managed Inventory).
• U gebruikt IP als uw distributiecentrum en heeft daardoor zelf minder ruimte nodig. Hoe ver kunnen we hierin gaan?
• U maakt gebruik van IP om uw distributiecentrum te beheren, voorraad in de gaten te houden en automatisch aan te vullen. (Een stap verder dan Vendor Managed Inventory).

Als u interesse heeft om hierover door te praten, dan kunt u een afspraak maken. Bel +31 (0)183 353 000.

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.