EDIFACT order- en factuurstroom

Op het gebied van automatisering bieden we de mogelijkheid om een EDIFACT (of EDI) order- en factuurstroom op te zetten. Electronic Data Interchange For Administration, Commerce and Transport is een techniek voor de elektronische uitwisseling van bedrijfsdocumenten zoals orders, pakbonnen en facturen. Het elektronisch uitwisselen van documenten beperkt het aantal fouten en verhoogt de snelheid van verwerking. Het past ook uitstekend in een ‘paperless office’en is dus financieel en ook vanuit milieu-oogpunt een pré.

Kort gezegd: via EDIFACT kunnen uw voorraadbeheer-/administratiesoftware (ERP) en dat van International Plywood met elkaar praten. Dat scheelt veel handelingen, mogelijke fouten en dus kapitaal.

Interesse? Bel 0183 353 000.

Barcoderingen

International Plywood biedt ook de mogelijkheid om plaatmateriaal te voorzien van een etiket met EANcode. Is uw kassasysteem gekoppeld aan uw voorraadbeheer?
Ieder pak of plaat heeft een unieke EAN-code. Heeft u een kassasysteem met gekoppeld voorraadbeheer, dan wordt uw voorraad plaatmateriaal snel en accuraat bijgewerkt. De kans op fouten wordt aanmerkelijk verminderd.
Past dit bij u? Bel met 0183 353 000.

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.