Een door IP ingericht schap in uw zaak? Zo doen we dat (zie foto):

In dit voorbeeld staan bijna kant en klare boeidelen Viking ply. Het schap krijgt een aantrekkelijke display en een kast waar de juiste schroeven, randsealer en folder met verwerkingsvoorschriften in staan. Alles bij de hand is wel zo gemakkelijk voor uw klant.

Is dit ook interessant voor u? We bespreken de mogelijkheden, meten het in en overleggen het ontwerp. Na overeenstemming komen we het inrichten.

Deze foto van Viking ply dient als voorbeeld. Dit schap is 268 cm breed en tot in de mm is uitgerekend en uitgetekend hoe de delen geplaatst konden worden. In het ontwerp houden we rekening met uw huisstijl en kleurgebruik. De merknaam van het plaatmateriaal is duidelijk zichtbaar, maar onze bedrijfsnaam niet.

We kunnen dit ook voor onze andere merken. Vraag naar de mogelijkheden. Voor deze service neemt u contact op met de afdeling marketing. 

Telefoon: +31 (0)183 353 000.
E-mail Cecilia Verhaar

 

 

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.