Kennis en trainingen

International Plywood heeft specifieke kennis in huis over plaatmateriaal. Logisch als je al meer dan een kwart eeuw succesvol zaken doet over de wereld. Een deel van onze (materiaal) kennis vindt u terug onder 'documentatie & downloads'. Maar er is meer.

Of je nu een keten in de bouw bent of de houthandel op de hoek, als je klant bent van IP dan kunt u gebruik maken van een aantal mogelijkheden.

1. Trainingen. We kunnen uw personeel bijscholen op het vlak van plaatmateriaal en toepassingsmogelijkheden. Welke plaat voor welke klus? Over verlijmen, houtsoorten, toepassingen, certificering enzovoort. Uw personeel kan uw klant  uitstekend informeren, want ze hebben een training bij IP gevolgd en zijn volledig bijgespijkerd op het gebied van plaatmateriaal.

2. Heeft u de productcatalogus? Een glossy exemplaar dat regelmatig bijgewerkt wordt. Met zo'n catalogus in uw showroom bent u - en uw klant -geïnformeerd.  Elk jaar wordt de catalogus vernieuwd en dat exemplaar is gratis. Wilt u er meer, dan vragen we een bijdrage in de kostprijs. U kunt een digitale versie (pdf) bekijken onder 'downloads' maar u kunt er ook een aanvragen.

3. Zien en voelen: Productfolders met verwerkingsadviezen en monsters, die u aan uw klant kunt meegeven.  Geef eens een monster Silverpaint+ in handen van uw klant en laat hem de paintfilm voelen. Of de prachtige vlam van mahonie-dekfineer van het Supergarant-mahonie of Greenplex-FSC. We ondersteunen uw verkoop graag met dit – voor u - gratis materiaal.

4. Displays naast of boven het schap, die een snel overzicht geven van de plaatmaterialen die u heeft liggen en waar ze voor te gebruiken zijn.

5. Productwebsites zijn bedoeld voor de verwerkers van dat plaatmateriaal. Uw klant dus. Verkoopt u een van IP's merkproducten, laat het ons weten, dan zetten we uw naam als verkoopadres erop.

 

Zo werk je ook aan je eigen klantenbinding.

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.