Klantspecifiek maatwerk

In specifieke gevallen kunnen we maatwerk leveren. Heeft u plaatmateriaal nodig dat al op maat gezaagd is en/of voorzien is van sleuven en boorgaten? U levert de tekening, wij leveren het maatwerk. Gemakkelijk en snel, vraag ernaar: 0183-353000.

Wij hebben in het assortiment een aantal gegronde platen (zoals bijv. okoumé: Supergarant gegrond, Interprime-X, Interprime-X’tra). Maar misschien wilt u wel een fabrieksmatig gegrond berkentriplex en heeft u ook wensen over de kleur en de dikte van de grondverflaag?

Vraag ons naar de mogelijkheden: 0183-353 000.

Bruynzeel maatwerk mogelijkheden

Sinds kort zijn we ook Bruynzeel-dealer en vindt u bij ons op voorraad Hechthout en Multipaint. Topproducten en daar zijn we trots op.
Via Bruynzeel zijn ook enorm veel klantspecifieke maatwerk-mogelijkheden die o.a. voor de (jacht)botenbouw of andere decoratieve toepassing interessant kunnen zijn. Hier vindt u de mogelijkheden. Bestellen kan al vanaf 15 à 20 platen.


Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.