Partnership met producenten

Wereldwijd importeren we plaatmateriaal en dat doen we al bijna 30 jaar. De relatie met een aantal producenten van triplex/multiplex bestaat ook al jaren. Zij leveren een constante goede kwaliteit en zijn betrouwbaar in hun levertijden. Zij zijn partner van IP. Er zijn ook partners die we hier bewust niet noemen. We geven hier een kijkje in onze keuken, maar alle ingrediënten verklappen we niet.

Onderstaande partners leveren ongeveer 80% van het kernassortiment:

Allin, Arauco, Bruynzeel, Garnica, Koskisen, Latvias, MetsäWood, Mourikis, Norbord, Odek, Sveza


Met enkele partners zijn afspraken gemaakt over bestellingen buiten het voorraad-assortiment. Binnenkort leest u meer over de producten met een iets langere levertijd die meebesteld kunnen worden.
En over de uitgebreide klantspecifieke maatwerk-mogelijkheden van Bruynzeel.

U wilt leveren aan IP?

International Plywood BV is een onafhankelijke en financieel gezonde partner. Voor fabrikanten uit het buitenland vervullen we o.a. de functie van distributeur. Doordat we zelf voorraadhoudend zijn en een goed logistiek systeem hebben, kunnen de hout- en bouwmaterialenhandel en triplexverwerkende industrieën snel profiteren van producten elders uit de wereld. We zijn FSC- en PEFC-gecertificeerd en leveren uitsluitend aantoonbaar legaal hout (EUTR-conform). We werken aan branding en marketing van onderscheidende producten van een goede kwaliteit. We zijn betrouwbaar en transparant en werken graag met partners die dat ook zijn.

Een voorwaarde  voor fabrikanten buiten de EU: kunt u aantoonbaar legaal plaatmateriaal verkopen, conform EUTR of bent u al FLEGT?

Kunt u leveren met CE-markering en de bijbehorende certificaten?

Als u dan ook nog kwaliteit biedt en een noviteit heeft: Bel ons: +31 183 353 000.

Afdeling productmanagement

Afdeling productmanagement

Een team van ervaren en gedreven product managers, ieder verantwoordelijk voor hun eigen productgroepen. Het doel van het Product Management team is om de productkennis en de toepassingsmogelijkheden voor u als klant nog beter in beeld te brengen, om nieuwe producten te ontwikkelen en daarmee nog klantgerichter in te spelen op uw behoeften. Daarnaast is het onderhouden
van de relaties met IP’s (strategische) fabrikanten een belangrijke verantwoordelijkheid van dit team. Door deze werkwijze groeit assortiment en kwaliteit verder en is er voor u meer keuze! Voor elke doelgroep en toepassingsgebied kunt u nu en in de toekomst terecht bij IP.

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.