Verkoopondersteuning en promotiemateriaal

Een aantal van deze services zijn beschikbaar op uw verzoek. Wij pushen dit niet, maar willen u graag helpen bij uw verkoop.

E-mail afdeling marketing met uw verzoek en wij nemen contact met u op.

1. Productmap

Al het plaatmateriaal dat we snel kunnen leveren vindt u terug in deze catalogus. Per product een informatieblad, gesorteerd op toepassing. Handig, want u weet wat er bij IP op voorraad ligt en uw klant weet welk plaatmateriaal hij kan bestellen bij u.

Eenmaal per jaar drukken we de map opnieuw en tussendoor sturen we u de belangrijkste wijzigingen toe. Geef de productmap een handige plek in uw winkel/magazijn en u biedt daarmee uw klant nog ruimere mogelijkheden om plaatmateriaal te bestellen, terwijl die voorraad in het magazijn van IP staat. Welke kansen biedt dat voor u?
Tenslotte kent u de laatste prijzen van IP (inloggen op de website), dus u kunt snel doorrekenen wat de prijs voor uw klant is.
Wilt u een nieuwe productmap ontvangen, neem dan contact op met de afdeling verkoop of bel 0183-353 000.

Behalve de gedrukte versie is de productmap ook als pdf beschikbaar onder 'downloads'. Deze wordt regelmatig bijgewerkt.

2. Productfolders met UW bedrijfsnaam en logo

Gratis productfolders voor onze klanten.

Op deze folders staan geen contactgegevens van IP, maar uw logo en bedrijfsnaam.

Verstrek deze leaflet aan uw klant. Op deze manier wordt het juiste plaatmateriaal voor de juiste toepassing gekozen en voorkomt u klachten.

We bieden deze service aan voor producten met een merknaam van IP, zoals Interprime-light, Interprime-X, i-Paint garant, Greenplex, Supergarant, Silverpaint+, Goldplex deur, Interdeck en Superfloor.
Ook voor het Bruynzeel pakket hebben we folders.

U bestelt de gratis productfolders via het aanvraagformulier op deze website.

Naar aanvraagformulier gratis productfolders

3. Luxe presentatiedoos voor handelaren in Bruynzeel plaatmateriaal

Om uw klanten te laten zien waarom ze dit kwaliteitsproduct moeten gebruiken, hebben we een luxe presentatiedoos met monsters en informatieve folders ontwikkeld. Ook vind je hier de garantiecertificaten.

We hebben ook een informatiemap of kunnen desgewenst een specifieke folder met monster toesturen.

Alle folders kunnen wij op uw verzoek voorzien van uw logo en bedrijfsnaam, zodat u ze uit uw naam kunt gebruiken. Lees meer onder het kopje Bruynzeel platen en verkoopondersteuning.

4. Productwebsites

Onze merknamen worden ondersteund met een informatieve website. Via deze websites krijgen wij aanvragen binnen voor een verkoopadres. Wij sturen deze altijd door naar de handelaar in de buurt van de aanvrager.
Op de websites zijn productinformatie en verwerkingsvoorschriften te vinden voor de eindgebruiker. Daarmee vergroten we de kans op een juiste toepassing en een klachtenvrij product. Dat is in het voordeel van iedereen.
De websites worden goed gevonden door Google en het etiket op pak of plaat verwijst naar de website, net zoals de advertenties in HoutWereld. Sommige ondersteunen we ook met een Adwords campagne.

Sociaal: facebook

Heeft u plaatmateriaal van IP dat toegepast is in een project? Bijvoorbeeld een meubelstuk of een nieuwbouw- of renovatieproject. Of heeft u een klant met een dergelijk project met plaatmateriaal van IP: laat het ons zien en deel het met de wereld.

Want deze foto’s op onze Facebookpagina met een link naar uw website/facebook-pagina bereikt onze en uw vrienden - en hun vrienden. Laat het werk voor zich spreken.

5. Zien en voelen: monsters en folders

Maak gebruik in uw zaak van de door IP ontwikkelde productfolders en monsters. Geef eens een monster Silverpaint+ in handen van uw klant en laat hem de opbouw zien en de paintfilm voelen. Of de prachtige vlam van mahonie-dekfineer van Supergarant-mahonie of Bruynzeel Suprahecht. We ondersteunen uw verkoop graag met dit – voor u - gratis materiaal.

Partnership

Klanten en producenten, maar ook onze transporteur, waarmee we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Waar je nog een stapje harder voor wilt lopen, omdat ze dat ook voor jou zouden doen. Daarom zijn onze extra services kosteloos.